Dr. Schutz

Dr. Schutz

 

Înfiinţată în 1955, Dr. Schutz GmbH se bucură de a doua generaţie a proprietăţii individuale sub administraţia familiei Schutz. Întreprinderea întotdeauna a fost considerată ca partenerul producătorilor şi comercianţilor de pardoseli. Incluzând servicii de calitate în ceea ce priveşte îndepărtarea de impurităţi, incluzând de asemenea şi produse de îngrijire adecvate.

Produsele Dr. Schutz contribuie în mod semnificativ la menţinerea valorii calitative a  pardoselilor naturale sau laminate, inclusiv PVC-ul, linoleumul, mocheta, covoarele şi lemnul.

Dr. Schutz GmbH, Bonn urmăreşte nu numai producerea şi comercializarea produselor de curăţare şi îngrijire, ci şi dezvoltarea şi îmbunătăţirea acestor produse colaborând mai ales cu producătorii de pardoseli şi cu instituţiile de testare şi cercetare a acestora. Inovaţiile acestea au dus la un standard de calitate deosebit al produselor precum şi la o pozitionare foarte buna in raport cu celelalte companii concurente.

Produsele de curatat Dr. Schutz întotdeauna au servit la menţinerea valorii parchetului/podelei şi în prezent sunt recomandate de numeroşi parteneri din Europa si nu numai.
Dr. Schutz nu ignoră problemele de mediu. Materialele brute compatibile din punct de vedere ecologic sunt materialele de bază folosite în producţie.

Produsele de curatat Dr. Schutz au fost primele materiale de îngrijire şi curăţenie care au primit Certificatul Ecologic al Uniunii Europene, în 1996 pentru că sediul companiei în acei ani era în Bad Pyrmont.