Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/rmai2494/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Cum comand

Cum comand

Cea mai simpla modalitate de transmitere a comenzii este prin e-mail la adresa office@mai-curat.ro.

Nu uitati sa ne transmiteti datele de contact si adresa pentru livrare.

Pentru a utiliza modulul de achizitii online mai-curat.ro trebuie sa va autentificati si sa parcurgeti succesiv etapele acestuia.

Acest lucru se poate face in casuta "Autentifica" din partea dreapta sus, completand utilizatorul si parola. Daca nu aveti cont, va puteti face tot din casuta "Autentifica", facand click pe "cont nou", unde vor trebui completate obligatoriu campurile marcate cu .

Se pot face comenzi in valoare de minimum 50 RON.

Alegeti produsul dorit si apasati butonul "Adauga in cos", dupa ce ati trecut cantitatea dorita in casuta "Cantitate". In acest moment, pe ecran puteti vedea in partea din dreapta sus daca produsele au fost adaugate in cos. Puteti naviga in continuare printre produse sau puteti da click pe "Cos de cumparaturi" daca doriti sa vizualizati / modificati produsele din cos sau chiar pentru a finaliza comanda.

In partea dreapta a ecranului puteti vedea in acest moment produsele din cosul de cumparaturi.

Dupa ce ati ales produsele puteti face click pe sageta in jos din casuta "Cos de cumparaturi" din partea dreapta sus a ecranului.

Aici puteti vizualiza si / sau modifica produsele si cantitatile din cosul de cumparaturi.

Apasati "comanda" si verificati datele de facturare si cele de livrare. Daca nu aveti de facut modificari asupra acestora apasati butonul "Continuare" pentru a intra in sectiunea "Detalii legate de livrare". Plata produselor se va face ramburs, in momentul livrarii de catre curier, cu exceptia oraselor Ploiesti si Bucuresti.Valoarea transportului afisata in aceasta sectiune este aproximativa. Asupra valorii transportului veti fi instiintati pe e-mail dupa efectuarea comenzii, de catre un operator care va va transmite si disponibilitatea produselor sau alte informatii.

Apasati butonul "Continuare". Aici puteti scrie observatiile cu privire la comanda, livrare sau produse. Pentru a finaliza comanda trebuie sa fiti de acord cu termenii serviciului si apoi apasati butonul "Confirma". In acest moment comanda a fost trimisa.