Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/rmai2494/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Bona Detergent pentru parchet uleiat 1L

Bona Detergent pentru parchet uleiat 1L

Bona Detergent pentru parchet uleiat 1L
Preţ: 36 Ron

Bona Detergent pentru parchet uleiat este o solutie usor de utilizat, sigura si eficienta pentru curatarea cotidiana a parchetului uleiat. Curata si improspateaza suprafata concomitent pentru o protectie ridicata. Se recomanda utilizarea unui mop cu laveta din microfibra sau Bona spray mop.

- Necrutator cu murdaria, gentil cu suprafata parchetului

- Eficient si usor de utilzat

- Biodegradabil complet

Date tehnice:

pH-valoare:  Aprox. 10,5

Valabilitate:  2 ani de la data producerii, in recipient original sigilat

Depozitare/transport:  Temperatura nu trebuie sa coboare sub +5°C sau sa depaseasca  +25°C in timpul depozitarii si al transportului.

Siguranta: Produsul nu este clasificat ca fiind periculos, in conformitate cu Directiva Europeana 1999/45/EC si anexele sale.

Deseuri:  Recipientele goale sunt reciclabile ca si plastic dur.

Continut: <5% non-ionic surfactants, agenti de conservare (benzisothiazolinone, methylisothiazolinone)

Ambalaj: 1 litru, recipient cu pulverizator

Pregatire:

Inainte de spalarea suprafetei cu detergentul Bona , solutie de curatat pentru parchet uleiat, aspirati sau maturati suprafata.

Aplicare:

1. Pulverizati detergent pe o suprafata mica.

2. Stergeti suprafata utilizand Laveta Bona de curatat pardoseli cu detergent (Cleaning pad). Clatiti laveta atunci cand se imbacseste folosind apa.

In cazul urmelor persistente de murdarie, precum acumulari de murdarie, urme de cauciuc de la incaltaminte, lichide lipicioase etc, pulverizati detergentul peste ele si asteptati cateva minute. Frecati zona respectiva cu laveta iar apoi limpeziti. 

Solutia de curatat parchet uleiat Bona este una din putinele disponibile deja preparat in concentratia corespunzatoare.

Cele mai vândute